Snabba spårbara leveranser Bonuspoäng vid köp Butik i Bromma
RING OSS MÅN-FRE 09-1708-6618840

Slick Gorilla Hair Styling Powder

195,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
3311490

Slick Gorilla Hair Styling Powder är ett formbart hårpuder som ger volym med en lätt textur och matt finish. Den ger medium till hög stadga, beroende på hur mycket du applicerar. Mild formula som fungerar även för känslig skalp. Den går att använda som förberedande stylingprodukt eller som finishprodukt. Veganvänlig formula.

Vinnare av Grooming Awards 2017 för Bästa styling på burk med motiveringen:
"Ett stylingpuder att avsluta eller fixera dina frisyrer med eller för att stajla en naturligare look. Slick Gorilla är väldigt omtyckbar med en lite mattare finish."

Slick Tip
"Use the tips of your fingers to apply our Hair Powder rather than your palms; this will help you create a more natural look and let you build more volume."
- Sam Bentham, Creative Director.

Varumärke
Slick Gorilla föddes på gatorna och i barbershoparna i Leeds, UK redan 2016. Streetkulturen har inspirerat kreativiteten och individualismen bakom produkterna, som numera säljs över hela världen. Produkterna tillverkas i UK.

Användning
Dosera lite puder i händerna och rufsa in pudret i håret för definierad struktur. Eller dosera pudret direkt i hårbotten för att sedan fördela ut det i håret för mer volym.

Övrig information
Plastbehållare

Volym
20 g

Mer information
Varumärken Slick Gorilla
Ingredienser Glycerin, Silica dimethicone silylate, Dimethicone/Vinyl, Dimethicone Crosspolymer, Aqua, VP/VA Copolymer, Sodium Benzoate, Silica
Testpiloterna Testade produkter
Antal hastigheter 1 hastighet
Write Your Own Review
Du recenserar:Slick Gorilla Hair Styling Powder
Your Rating

testpiloterna

Omtyckbar!

En av de bästa och mest prisvärdaste stajlingpuder out there. Det är inte så mycket att orda om, jag tycker styling puder är en av de mest flexiblaste hårprodukts-kategorierna som finns. Läs mer här!
testpilot aron