Snabba spårbara leveranser Bonuspoäng vid köp Butik i Bromma
RING OSS MÅN-FRE 09-1708-6618840

För den nya generationens barberare

Om Barber-JR

2021 öppnade vi vårt nya showroom House of Barbers i Bromma med 165 kvm inspiration. Här huserar både Beardshop.se som erbjuder ett brett sortiment av skägg- & rakvård och allt annat en man behöver för sin groomingrutin och Barber Supplier Nordic med Nordens största sortiment för barberare. Vi jobbar på ett unikt sätt utifrån produkter för män utifrån våra kunders behov - oavsett om du är barberare eller privatperson.

Barber-JR lanseras 2024 men vi har jobbat med ehandel och produkter för män i 20 år! Redan 2004 startade vi vår första webbshop Grooming.se, som en av de allra första att sätta fokus på manlig skönhet. Vi drev under en period även butik och salong för män i Stockholm, på Strandvägen och i Galleria Skrapan.

2014 startade vi Beardshop.se i samband med att skäggtrenden drog igång, och stod även som värd för World Beard Day och arrangerade Swedish Beard & Moustache Competition under flera år.

2014 startade vi även upp Barber Supplier Nordic AB med fokus på barberare, helt enkelt för att barberare efterfrågade produkter för skägg. World Beard Day hade blivit en samlingsplats även för barberare och vi har aktivt jobbat med att skapa ett nätverk i branschen från första dagen. Vi startade tävlingen Årets barberare i Sverige 2017 och är idag medarrangör av tävlingen som numera ingår i Frisörföretagarnas "Årets frisör".

2023 tog vi beslutet att lägga ner Grooming.se då namnet tyvärr fått en negativ betydelse i svenska språket. Det innebär att vi vidgar Beardshops sortiment. Istället startar vi upp Barber-JR för att erbjuda ett sortiment av professionella barberarverktyg och maskiner samt ett brett utbud av hårvård och styling. Vi har många kunder som klipper håret själva på både sig själv och andra, och vi ser en ny generation av blivande barberare som lärt sig tekniker via sociala medier.

Vi har en helt unik kunskap om barberarbranschen och kan hjälpa dig att hitta rätt verktyg och produkter utifrån dina behov. Vi erbjuder ett brett sortiment av ledande varumärken i olika prisklasser, snabb service och självklart garanti på alla produkter. Bor du i Stockholm är du varmt välkommen förbi vårt showroom/butik House of Barbers i Bromma, ett (långt) stenkast från Bromma flygplats!

 

Kontakta oss


Barber-JR / Grooming AB
Ulvsundavägen 178
168 67 Bromma
556664-3374
08-6618840
info@barber-jr.se

Öppettider butik
Vardagar 9-17