Snabba spårbara leveranser Bonuspoäng vid köp Butik i Bromma
RING OSS MÅN-FRE 09-1708-6618840
Layrite Supershine Cream travel

Layrite Supershine Hair Cream travel

Uppercut Deluxe Matt Pomade

Uppercut Deluxe Matte Pomade

Layrite Natural Matte Cream

345,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
3311412

Layrite Natural Matte Cream är ett lätt och flexibelt vattenbaserad hårvax med medium stadga och matt finish. Hårvaxet ger form definition till håret utan att tynga ner det och sköljs lätt ur med endast vatten.

Doft
Cream Soda Vanilla

STADGA
Medium

FINISH
Matt

Varumärke
Amerikanska Layrite skapades 1999 som ett av de första renodlade barberarmärkena i modern tid. Idén bakom varumärket var att skapa vattenbaserade produkter som är enkla att skölja ur, och samtidigt ger lika mycket stadga som klassiska oljebaserade pomador. Det är en kompakt serie med lättbegripliga och funktionella produkter i snygg design.

Vinnare av Grooming Awards 2016 för Bästa styling på burk med motiveringen:
En vattenbaserad stylingkräm som ger en bra form på frisyrer, en hållbar stadga under dagen och en snygg, matt finish. Ljuvlig balans av vanilj och en burk som pryder badrumsskåpet.

Användning
Kan användas i både handdukstorkat och torrt hår. Ju torrare hår, desto högre stadga. Värm upp produkten mellan handflatorna och fördela i håret. Frisyren kan omstylas under dagen med en kam eller fuktade händer.

Övrig information
Plastburk med skruvlock

Volym
120 g

Mer information
Varumärken Layrite
Testpiloterna Testade produkter
Finish Matt
Stadga Medel
Antal hastigheter 1 hastighet
Write Your Own Review
Du recenserar:Layrite Natural Matte Cream
Your Rating

testpiloterna

Inget att hålla i när åskan går

Oavsett konsistens så kan man i alla fall vara helt säker på att det blåser en nordanvind som få stylingprodukter står emot och den är chanslös... Däremot gillar jag finishen skarpt och möjligheten att restyla på ett enkelt sätt. Det är bara att blöta ner händerna och köra. Och vaniljen givetvis. Det är verkligen en ljuvlig balans Layrite har hittat här. Läs mer här!
testpilot måns